Muškarci postaju suvišni u seksu?

UREĐAJ "Slightest Touch" koji je prošle godine riješio problem postizanja orgazma za tisuće američkih žena uskoro dolazi i na europsko tržište. Hoće li muškarci zbog njega postati suvišni u seksu?

Kako piše britanski The Sun, uređaj "Slightest Touch" (najmanji dodir) nije uobičajeno seksualno pomagalo - izgledom liči na walkman s dvije elektrode umjesto slušalica.

"Slightest touch" odašilje slabe električne impulse kroz elektrode spojene na ženske gležnjeve (!!!), te ju dovodi u predorgazmičko stanje, ono u kojem i najmanji dodir (partnerove ruke, vibratora ili ruba stolice, svejedno je) izaziva snažan orgazam.

20 minuta prije korištenja uređaja žena mora popiti elektrolitski sportski napitak, koji optimizira živčane putove kojima putuju električni impulsi. Nakon toga valja dobro oprati gležnjeve, kako bi elektrode prenosile impulse uz što manje otpora.

Dvije bijele elektrode tada se spajaju na gležnjeve i uređaj, koji radi na baterije, se može uključiti. Žene koje su kupile ovaj uređaj opisuju blago pulsiranje i osjećaj "mravaca" koji se polako penju uz noge u slijedećih 10 do 30 minuta.

Električni impulsi stimuliraju živčane stanice povezane sa seksualnim uzbuđenjem i dovode "korisnicu" u predorgazmičko stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slightest Touch" proizvod je tvrtke Stimulation Systems iz Dallasa, a otkriven je slučajno. Naime, njegov izumitelj testirao je svoj novi uređaj za masažu električnim impulsima na svojoj djevojci i došao do "ugodnog slučajnog otkrića".

Uređaj je postigao nemali uspjeh u SAD-u, gdje ga je kupilo oko 5000 žena, koje tvrde kako su uz njegovu upotrebu došle do višestrukih orgazama.

Glasnogovornik tvrtke Rohan Lightfoot je u razgovoru za The Sun kazao kako očekuje puno kupaca u Velikoj Britaniji i Europi.

"Uopće ga ne opisujemo kao seksualno pomagalo. Nema nikakvog direktnog genitalnog kontakta, potpuno je različit od vibratora." - izjavio je Lightfoot.

No, neki se britanski seksolozi ne slažu s upotrebom "Slightest Toucha", pa je tako Flic Everett, autor knjige "Sex Tips For Girls", The Sunu izjavio kako taj uređaj previše olakšava posao muškarcima.

"Zašto olakšavati posao muškima? Meni se čini da je dovođenje žena do orgazma prvenstveno njihov posao" - kazao je Everett, pa dodao: "Bilo bi bolje, umjesto kupnje takvog uređaja, naučiti muškarce kako dovesti ženu u taj stadij na prirodan način."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara