Muž Gisele Bundchen jedini zna spol svojeg djeteta

Tekst: N.Š.
Foto: JLP

TOP MODEL Gisele Bündchen trebala bi roditi svaki čas, ali nema pojma kojeg će joj spola dijete biti, dok njezin muž Tom Brady zna djetetov spol.

Igrač američkog nogometa ne voli iznenađenja pa je tražio liječnike da mu kažu kojeg će mu spola biti dijete koje se treba roditi ovog mjeseca. "Ja sam jedini koji zna. Pitao me moj otac, ali nisam mu rekao. Gisele također ne zna", rekao je Tom u intervjuu za jedan bostonski sportski radio. "Dobro je znati nešto što nitko drugi ne zna", kaže sportaš.

Pažljivo koristi zamjenice kad priča o djetetu

Brady već ima jedno dijete, dvogodišnjeg sina Johna, s bivšom ženom Bridget Moynahan. Bio je vrlo znatiželjan i silno je želio saznati hoće li mu sljedeće dijete biti dječak ili curica pa mu je Gisele dopustila da pita liječnika, iako sama nije željela saznati. "Ona je vrlo inteligentna žena. Želio sam saznati, a ona nije stoga je rekla 'Samo daj'. To će biti iznenađenje za nju", rekao je Brady u intervjuu.

Na pitanje kako se uspijeva suzdržati da nikome ne oda informaciju, rekao je da kad govori o djetetu uvijek pazi kakvu zamjenicu koristi. "Mislim da mi se nije nikad omaklo. Vrlo pažljivo govorim o tome", tvrdi budući otac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara