Na kino premijeri bila i bivša Miss, supruga nogometnog trenera - Sjećate se Tihane?

Na kino premijeri bila i bivša Miss, supruga nogometnog trenera - Sjećate se Tihane?

Foto: Press

U KINU Cinestar Avenue Mall održana je premijera filma "Carol" jednog od najboljih filmova prošle godine. Film je, nakon što je imao pet nominacija za Zlatni globus, nominiran i za nagradu Oscar i to u šest kategorija, pri čemu se ističu nominacije Cate Blanchett za najbolju žensku ulogu i Rooney Mara za najbolju sporednu žensku ulogu.

I brojni poznati u kinu su pogledali film, a među njima se našla i Tihana Zrnić, bivša Miss Zagreba i supruga nogometnog trenera Tomislava Ivkovića. Tamnokosa ljepotica skratila je kosu pa ju je na prvu bilo i teško prepoznati.

Osim nje, na premijeri su bile i Nera Stipičević, Stephan Lupino, Kristina Krepela, Aleksandar Stanković sa suprugom,  Antonio Franić, Tihana Zrnić i mnogi drugi.Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film "Carol" snimljen je prema knjizi Patricije Highsmith iz 1951. godine "The Price of Salt". Iako je Patricija Highsmith svjetski poznata kao autorica krimića kao što je "Talentirani gospodin Ripley" ovo je jedini njezini ljubavni i autobiografski roman. Carol Aird (Cate Blanchett) je dobrostojeća žena koja se upravo razvodi od svog supruga i bori se za skrbništvo nad djetetom, dok je Therese Belivet (Rooney Mara) mlada djevojka koja nije najsretnija u svojoj vezi. Njihov slučajni susret u robnoj kući bit će početak njihove ljubavi.

Film se u hrvatskim kinima počinje prikazivati u četvrtak, 28. siječnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara