Na suncu ispečeni Bond konačno dobio on-line podršku

ODLUKA producenata da prestižnu ulogu Jamesa Bonda u filmu "Casino Royale" udijele Danielu Craigu je izazvala uglavnom negativne reakcije fanova i ironične naslovnice novina.

Negativnom publicitetu su doprinijele i Craigove izjave kako se grozi nasilja, da ne zna voziti auto, odnosno kako je u privatnom životu antiteza lika kojeg tumači.

Skepsu da bi Craig mogao biti uspješni Bond su pospješile vijesti o nesreći na snimanju tokom koje je britanski glumac ostao bez dva zuba, a odnedavno se pojavila i web-stranica www.craignotobond.com na kojoj se prijeti bojkotom ukoliko producenti ulogu ne ponude nekom drugom.

Nakon početne zbunjenosti, producenti su se odlučili krenuti u protuofenzivu. Cijeli niz bivših Bondova, odnosno britanskih uglednih glumaca su stali u obranu svog kolege i iskoristili svaku priliku da izraze svoju uvjerenost da će plavokosi glumac biti na visini svog zadatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno su obožavatelji Daniela Craiga lansirali i web-stranicu www.craigisbond.net kojom se nastoji odbaciti blaćenje lika i djela tog britanskog glumca, te tvrdi kako je upravo on najbolje rješenje za nastavak najdugovječnije i najuspješnije serije u povijesti sedme umjetnosti.

Na toj stranici se, između ostalog, mogu naći fotografije sa snimanja filma na Bahamima. Njih su producenti izdali kako bi pokazali kako mišićavi i preplanuli Craig posjeduje sve kvalitete koje se obično vezuju uz Bondov macho-image.

No, ako je vjerovati britanskom tabloidu "Sun", tako impresivan prizor je od Craiga tražio gotovo nepodnošljive žrtve. Poznati glumac je prilikom snimanja scena proveo malo previše vremena na suncu, pa sada trpi zbog opeklina.

"Svaki put kada mijenja kostim, prolazi kroz agoniju", tvrdi jedan od anonimnih članova ekipe. Drugi izvori navode kako je producente upozoravao da mu je "koža osjetljiva na sunce", ali da ga nisu htjeli slušati. Također se tvrdi da Craig, koliko god je moguće, nastoji izbjeći snimanje na suncu, ali da je zbog scenarija to nemoguće.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara