Nagađanja da je Britney trudna istinita?

Nagađanja da je Britney trudna istinita?

LOSANĐELESKI sud na čelu sa sucem  Allanom Parachinijem produljio je Jamieu Spearsu, ocu Britney Spears, skrbništvo nad njezinom imovinom sve do kraja lipnja ove godine.

Jamie i njegov odvjetnik Andrew Wallet imat će pravo raditi što god žele s imovinom vrijednom oko 100 milijuna dolara uz mogućnost unajmljivanja zaštitara za Britney te odredbe koga će i kada Britney moći kontaktirati i posjećivati te s kim će imati pravo sklapati ugovore.

"Britney se za sada odlično slaže s ocem i odgovara joj ovakva bliskost i podrška koju dobiva od obitelji", rekao je izvor blizak pjevačici.

Britney i Adnan se pomirili?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paparazzo Adnan Ghalib jučer je viđen u Britneyinom domu, a danas su njih dvoje viđeni kako se druže na ulicama Hollywooda.

Očekivano, holivudskim je ulicama odjeknulo mišljenje kako su njih dvoje ponovno zajedno, a nakon što je Britney fotografirana s povećim trbuhom, ponovno su počele kružiti priče o njezinoj trudnoći, međutim neki misle da je Britney debela, a ne trudna jer se u zadnje vrijeme "ubija" u fast foodu. Konobarica s kojom se Adnan povezivao u zadnje vrijeme nije se izjasnila o svim ovim nagađanjima.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara