Najgledaniji video u Hrvata je priznanje slavne blogerice da je rođena kao muško

Najgledaniji video u Hrvata je priznanje slavne blogerice da je rođena kao muško
Foto: Instagram

JEDNA od najpoznatijih YouTube zvijezda iz svijeta ljepote i make-upa Nikkie Tutorials prije dva dana javno je priznala da je rođena kao muškarac. Nikkie Tutorials i njezine savjete za šminkanje na YouTubeu prati gotovo 13 milijuna ljudi, a ona je prije dva dana objavila video u kojem je ispričala da je transrodna osoba. U samo 48 sati video je pregledan više od 20 milijuna puta, a u Hrvatskoj je prvi na trending listi.

Nikkie de Jager u videu je rekla kako je znala da je žena kada je imala samo šest godina. Od najranijeg djetinjstva igrala se s barbikama i šminkom, a u toj dobi već je počela puštati kosu. Od početka je, kaže, imala podršku svoje majke. 

Tijekom 17-minutnog videa Nikkie se nekoliko puta rasplakala govoreći o svojoj tranziciji. Hormone je, kaže, počela dobivati već s 14 godina, a s 19 je već bila formirana žena. Naglasila je da je potpuno završila svoju tranziciju i da je u 2020. godini konačno spremna podijeliti to sa svijetom.

Slavna šminkerica rekla je kako ima podršku svog dečka Dylana, koji zna da je ona nekad bila muško. 

"Žao mi je što mu nisam rekla ranije. Kliknuli smo odmah na početku i bojala sam se. Sad je pun podrške i razumijevanja", kaže Nikkie i želi poručiti svima da se ništa nije promijenilo.

"Ja sam i dalje samo Nikkie. Ne volim etikete. Ja sam ja", kazala je u videu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara