Najgore stvari koje su dadilje doživjele: "Imali su sobu punu seks-igračaka..."

Najgore stvari koje su dadilje doživjele: "Imali su sobu punu seks-igračaka..."
Screenshot: YouTube

DADILJANJE se čini kao jednostavan i idealan posao za zaraditi koju kunu, no katkad ispadne potpuno suprotno od očekivanog.

Dadilje su na Redditu otkrile što su sve tijekom radnog vremena pronašle u kućama gdje su čuvale djecu, a našlo se tu raznih stvari, od seks-igračaka do droge, piše The Sun.

"Jedna obitelj u kojoj sam čuvala dijete imala je zaključanu sobu u podrumu. Jednom sam je iz znatiželje otvorila, a unutra sam pronašla hrpu nacističkih stvari."

"Kada sam prvi put došla u kuću, žena mi je pokazala gdje se što nalazi, a kada smo ušli u jednu prostoriju, zatekla me soba puna igračaka za seks. Ispostavilo se da ih ona i muž prodaju za dodatnu zaradu, a na njih me upozorila kako mi ne bi bilo neugodno. Najbitnije je da su me na kraju dobro platili i ostavili odličnu recenziju na profilu za dadilje. Da se bar nikad nisu odselili, voljela sam njihovog psa."

"Često sam čuvala djecu iz dvije do tri obitelji odjednom. To mi je bilo super jer sam u isto vrijeme zarađivala trostruku plaću. No nedavno sam doznala zašto sam ih sve čuvala u isto vrijeme. Ispostavilo se da je grad imao svingerski klub, a ja sam ih čuvala dok su se njihovi roditelji zabavljali." 

"Jedne večeri, ne znam iz kojeg razloga sam pogledala iza kauča i pronašla hrpu časopisa. Skupila sam ih misleći da su tamo slučajno pali. Na kraju sam shvatila da su to zapravo magazini Playboy, koje sam brzo sakrila da ih djeca ne bi vidjela."

"Dok sam kao 15-godišnjakinja čuvala djecu, bilo mi je dosadno pa sam odlučila malo njuškati po kući. U kupaonici u ormariću sam pronašla hrpu trave i proizvoda od marihuane, kao i ogroman dildo u ladici. Nije da osuđujem, samo sam bila jako iznenađena zbog onog što sam vidjela. Imali su najveća dva bonga koja sam ikad vidjela."

"Jednom sam bila dadilja djeci čiji su roditelj bili velike face u umjetničkom svijetu. Iako su imali luksuznu vilu i aute, djeca su im bila vrlo čudna. Posebno starija, osmogodišnja kći, koja mi je jednom prilikom pokazala staklenku s bebom miša kojega je izrezala iz majčine utrobe, a koju je i dalje držala u formaldehidu na prozoru kuhinje. Nešto s tom djevojčicom sigurno nije bilo u redu, zato je to bilo posljednji put da sam je čuvala."

"Prilikom jednog čuvanja djece dovedena sam u neugodnu situaciju jer sam bila svjedok ženinog preljuba. Sva bi se dotjerala i ostavila vjenčani prsten na kuhinjskom ormariću. Kući se vraćala kasno, vidno pijana, a znala je dovoditi i muškarce koje je predstavljala kao prijatelje."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara