Život na vagi

Nakon prekida s Markom Filomena se hvali koliko je smršavjela: "Na pola puta"

Nakon prekida s Markom Filomena se hvali koliko je smršavjela: "Na pola puta"
Foto: Facebook

FILOMENA ROGLIĆ iz ''Života na vagi'' na društvenim se mrežama pohvalila svojom novom linijom. Objavila je fotku iz svoje najdeblje faze i usporedila je s trenutnim stanjem. 


"Kad misliš da nisi daleko dogurao, dovoljno je da se podsjetiš gdje si nekada bio! Moja najdeblja faza 148 kilograma. Haljina je spaljena u Životu na vagi, a s njom skupa i sve ono sto me podsjećalo na ružna iskustva s ljudima samo zato što imam viška kilograma. Ono sto sam tamo naučila je da je broj na vagi samo podsjetnik koji će se jednog dana kada dođem do cilja pretvoriti u medalju pobjede. Pobjede nad samim sobom! Vjerujte u sebe i ono što radite, neovisno koliko vremena za to trebalo", napisala je ona uz fotke na Facebooku. Na Instagramu je istaknula da se trenutno nalazi na pola puta. 

Filomena je u show ušla sa 144,5 kilograma, a danas ima 116,7. Do kraja showa izgubila je 27,8 kilograma. 

U showu se zaljubila u natjecatelja Marka Kregara, a iako je par vrlo brzo po izlasku najavljivao svadbu, nedavno je Filomena potvrdila da su prekinuli. 

"Shvatila sam da to nije to, i da bolje funkcioniramo kao prijatelji što smo i ostali", rekla je ona o prekidu, dok se Marko na društvenim mrežama obračunao s hejterima

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara