Naomi Campbell opet ostala bez pomoćnice

NAOMI CAMPBELL oprostila se od svoje posljednje pomoćnice kada se prilikom leta iz Londona do Los Angelesa odlučila na verbalni okršaj s njom.

Naime, prije ukrcavanja u avion, prisutni su čuli Naomi kako se prilikom telefonskog razgovora žali na uslugu. Nakon toga okomila se na svoju asistenticu.

Izvori navode kako je tamnoputa manekenka, inače poznata po javnim izgredima, bila nezadovoljna jer se neke od njenih skupocjenih haljina nisu našle na mjestu gdje je ona željela, nakon čega je asistentica počela vikati kako daje otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali putnici na buku su se požalili stjuardesi, koja se kanila obratiti pilotu, nakon čega su razmažena poslodavka i njezina pomoćnica  prekinule raspravu koja je rezultirala višesatnom šutnjom.

Zbog nasilnog ponašanja razmažena "crna pantera" nekoliko puta završila je i na sudu. Njezina kolegica sa modnih pista, Tyra Banks, svojevremeno je izjavila kako je Campbell toliko opsjednuta svojim godinama da često prisiljava dizajnere da iz modne revije izbace mlađe djevojke.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara