Naomi Campbell stopirala vlastiti reality show

MTV je za nešto manje od mjesec dana trebao započeti sa snimanjem reality showa u kojem bi se birala nova asistentica manekenke Naomi Campbell, poznate po fizičkim obračunima s dosadašnjim pomoćnicama. Naime, nakon što je odradila tjedan dana društveno korisnog rada, Naomi je zaključila kako bi to bio odličan način da pokaže da se zna našaliti na vlastiti račun, no u zadnji je tren, bez nekog detaljnog objašnjenja, odustala.

Najgledanija glazbena TV postaja na svijetu imala je namjeru nekoliko mjeseci odabirati ljude koji bi po "psihičkoj i fizičkoj snazi" mogli parirati poznatoj manekenki, a prijave su, iako show službeno nije krenuo u realizaciju, već počele stizati. Prema informacijama s MTV-a, Naomi ne samo da je odustala od snimanja, već se producentima sad već bivše emisije ne želi javiti na telefon.

"Emisije neće biti", kratko je rekao Naomin glasnogovornik, ali ni sam nije imao argumente za otkazivanje napola gotove emisije. Čini se da manekenka i dalje želi raditi na imidžu opake, nepovjerljive i prije svega mušićave zvijezde koji je prati već godinama.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara