Nastavlja obiteljsku pjevačku tradiciju: Lu Dedić započela suradnju s Leom Deklevom

Nastavlja obiteljsku pjevačku tradiciju: Lu Dedić započela suradnju s Leom Deklevom

Foto: Press fotografije

UNUKA Arsena Dedića i Gabi Novak te kći Matije Dedića, malena Lu Dedić, nastavlja obiteljsku pjevačku tradiciju. Započela je suradnju s Leom Deklevom, a na snimanju njihove zajedničke pjesme je pokazala da joj je glazba doista u krvi.

Nakon uspjeha pjesme "Dogodila se ljubav", koja je osvojila niz nagrada, uključujući i Porin za pjesmu godine, Lea Dekleva vraća se na scenu nečim potpuno drugačijim. Novi singl zove se "Spremam život", a govori o preispitivanju sebe i donošenju životnih odluka. "Nije mi bilo lako odabrati sljedeći singl nakon Dogodila se ljubav, koja je uz pomoć Mladena i Saše iz grupe TBF stigla do velikog broja ljudi. Kad vam se dogodi takva pjesma, sve ostalo što napravite podložno je usporedbi. Zato sam odlučila predstaviti potpuno različitu pjesmu, koja pokazuje i raznovrsnost novog albuma na kojem trenutno radim", rekla je Lea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pjesmu "Spremam život" kantautorica je u pomoć pozvala pjevače dječjeg zbora Klinci s Ribnjaka te malu Lu Dedić, koja se nametnula kao logičan izbor s obzirom da je klavirske dionice odsvirao njen otac Matija Dedić. Da dolazi iz glazbene obitelji Lu je pokazala već na svom prvom snimanju. U Morris studio došla je potpuno spremna, snimivši svoj dio već za nekoliko minuta. "Lu je oduševila cijelu ekipu. Svoj je angažman shvatila jako ozbiljno. Iako je imala malu tremu, pokazala je da joj je glazba u genima", otkrila je Lea.

A što kaže mala Lu? "Pjesma mi se odmah sviđala, melodija, tekst, sve. Imala sam kratki zgodni tekst i to mi se isto svidjelo. Mislim da je Lea sretna što je napravila pjesmu uz pomoć svojih prijatelja i mene. Pjesma mi je toliko lijepa da bih je cijelu sama pjevala i često je i pjevam za sebe. Ljudi će je rado slušati", rekla je samouvjereno Lu. Uz Leu, koja potpisuje glazbu i tekst, na aranžmanu je radio i Baby Dooks, a spot se očekuje do kraja mjeseca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara