Natalie Dizdar nastupila u Aquariusu

HRVATSKA kraljica jazzy popa Natalie Dizdar  sjajnim nastupom zaokružila je dodjelu nagrada nagradne igre Carlsberg Croatie i Gastro Grupe. Glavna nagrada, Mercedes SLK 200 Kompressor Roadster, predana je Željku Godaču, ugostitelju iz Karlovca.

Samo nekoliko mjeseci od fantastičnog listopadskog koncerta, Natalie je ponovo zagrijala atmosferu u Aquariusu, i još jedanput opravdala Porina kojeg je dobila u kategoriji za najboljeg novog izvođača godine za 2005. godinu. 

Uz originalne interpretacije hitova slavnih pjevačica kao što su Aretha Franklin, Erykah Badu i Alicia Keys, Natalie je oduševila publiku i svojim pjesmama s debitantskog albuma.

Nastup mlade pjevačice zaokružio je predaju nagrada atraktivne nagradne igre Carlsberg Croatie, organizirane u suradnji s Gastro Grupom. Događanje, na kojem su bili prisutni brojni kupci kompanije Carlsberg Croatia i predstavnici medija, vodio je Mirko Fodor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradna igra trajala je od 15. lipnja do 31. prosinca 2005., a pravo sudjelovanja imali su svi ugostitelji koji surađuju s članicama Gastro Grupe.

Dobitnik glavne nagrade, karlovački ugostitelj Željko Godač, postao je ponosni vlasnik Mercedesa SLK 200 Kompressor Roadstera, dok je ostalih deset izvučenih dobitnika osvojilo putovanje na jednu od utakmica engleske Premier lige u Liverpool.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara