Navijači Nikolini Pišek: Baci sisu da se igramooooo...

DOK SU igrači Dinama i Basela u poluvremenu okršaja hvatali zraka, Nikolina Pišek se na Maksimiru uhvatila mikrofona kako bi odradila voditeljsku gažu tijekom nagradne igre, no navijačima je njena atraktivna figura bila puno zanimljivija od milozvučnog glasa i elokventnosti. "Skini se" i "Baci sisu da se igramoooo" samo su neki od povika koji su se čuli s tribina, no Nikolina je, kao i obično, profesionalno odradila posao, a na povike "Skini se" čak je i odgovorila: "Prehladno je".

Uostalom, trenutno ima većih problema - nestao joj je mobitel s više od 600 brojeva, a među njima je, naravno, bilo i kontakata brojnih poznatih osoba. "Sretnik" je, dakle, osim skupog aparata dobio i pola estrade - na dlanu.

Nikolina Pišek na Maksimir je došla u pratnji dečka, ronioca Kristijana Curavića, s kojim je vrijeme prije "gaže" provodila u loži. Curavića, doznajemo, nisu previše uzbudili povici s tribina upućeni njegovoj djevojci - već se navikao da popularnu voditeljicu doživljavaju (a očito i tretiraju) kao seks simbol, a njenu popularnost sad je, eto, doživio u punom sjaju.

Nestao mobitel s više od 600 brojeva

"Nisam tip koji u porukama svašta piše ili šalje golišave fotografije. Mobitel mi služi za osnovnu komunikaciju, a da sam u njemu imala nešto škakljivo, sad vjerojatno ne bismo razgovarali, jer bih bila hospitalizirana", kroz smijeh govori Nikolina Pišek. Probleme, kaže, rješava uživo, pa se "pošteni nalaznik" njezinog mobitela vjerojatno neće obogatiti na skandaloznim SMS porukama. Informacije o ljubavnoj vezi s roniocem Kristijanom Curavićem također neće doznati, a eventualni problem predstavlja jedino činjenica da se u Nikolininom mobitelu nalaze privatni brojevi poznatih osoba.

"To se uvijek može zlorabiti, a što da sad radim... Mobiteli tome i služe, da mi čuvaju brojeve, a sad ih, eto, čuvaju nekom drugome. Toliko sam mobitela izgubila i uništila da mi više ne predstavljaju nikakav prioritet, sad mi je bitno samo da radi kako spada", kaže voditeljica, koja dane provodi na plesnim probama za popularni HTV-ov show.

Vlatka Pokos i Petar Vlahov - najbolji primjeri priče "Kad se mobitel okrene protiv tebe"

Nakon što je Dikan na televiziji prikazao desetak poruka Vlatke Pokos, a ona mu sutradan uzvratila u središnjoj informativnoj emisiji privatne televizije, estradnjaci su se s pravom zamislili - koliko se isplati mobitelom slati pikanterije? Ranije ove godine, i Petar Vlahov je zbog tog malog aparata doživio pravu neugodnost, točnije, nacionalnu sramotu. MMS s njegovim spolovilom završio je, naime, u svim mogućim medijima, a Vlahov ga je naivno poslao prijateljici Slađe iz "Nightmare Stagea".

Potaknuti iskustvima Vlatke i Vlahova, brojni estradnjaci odlučili su, doznajemo, riješiti se kompromitirajućih poruka i fotografija zbog kojih bi mogli završiti na naslovnicama. Neki su, pak, "mobitelski trend" odmah prihvatili, poput Andrijane Budimir, djevojke pokojnog Toše Proeskog, koja je, samo nekoliko dana nakon tragičnog događaja, medijima bez problema pokazala zadnje SMS-ove koje joj je slao makedonski pjevač.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara