Ne sliči na sebe: Pogledajte kako je indijski veleposlanik naslikao Kolindu

Ne sliči na sebe: Pogledajte kako je indijski veleposlanik naslikao Kolindu
Foto: Facebook

VELEPOSLANIK Indije u Hrvatskoj Sandeep Kumar na službenoj Facebook stranici veleposlanstva pokazao je svoje oproštajne darove hrvatskim dužnosnicima.

"Ambasador im je poklonio slike koje je sam naslikao, a koje prikazuju različite teme poput parlamentarnih izbora u Hrvatskoj, krize u Agrokoru, zagrebačke Katedrale, uspješnog putovanja Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu, hrvatskih znamenitosti i portret hrvatske predsjednice", stoji na Facebooku.

Kao što ste vjerojatno zaključili, portret hrvatske predsjednice dobila je upravo ona. A da ne znamo tko mu je bio inspiracija, teško bismo pogodili da je to Kolinda Grabar-Kitarović.

 

Premijer Andrej Plenković dobio je sliku izbora u Hrvatskoj. Ona prilično vjerno prikazuje kako teku izbori u Hrvata - kaotično.

Veleposlanik je sliku "Kriza u Agrokoru" poklonio ministru gospodarstva Darku Horvatu, kojeg je upravo ta kriza dovela u vladu.

Milan Bandić je dobio sliku zagrebačke katedrale, a Zlatko Dalić slikovni prikaz uspjeha hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

U Modernoj galeriji ostat će Kumarov prikaz čamca u "azurnom Jadranu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara