Neda Parmać: Rokerica u meni i dalje je živa

Neda Parmać: Rokerica u meni i dalje je živa

Foto: Borna Čavrag/Index

SINOĆ su na posljednju večer CAP-a stigle cure iz Feminema. Otkrile su nam koje su njihove stilske preferencije. U Nedi još uvijek živi rokerica, a Pamela se najbolje osjeća u ženstvenim kreacijama. "Nismo tu zbog nikog konkretno, došle smo vidjeti kako to kod nas izgleda. Došle bi i proteklih dana, ali nismo stigle. Zanima nas što je Zigman pripremio", izjavila je Neda. "Surađujemo s Lineom Exclusive, oni rade neke kreacije za nas. Konkretno, najviše s njima surađujemo", nadodala je Pamela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja volim sportsku eleganciju, ali ipak, volim i kad me se ženstveno obuče. Što sam starija, više cijenim ženstvenost, ali ipak, rokerica u meni je i dalje živa, rekla nam je Neda o svom stilu. "Ja volim ženstveno, lepršavo, haljine, dugu kosu. Uvijek ću prije obući suknju nego hlače i nešto "girly". Nemam pojma, možda time reflektiram suprotnu osobnost nego što jesam, možda da nalazim neki balans", ispričala je Pamela.

Cure ovih dana rade i na novom spotu kojim će najaviti novi album. Osim toga, odrađuju koncerte, a ponekad se stignu posvetiti i malim ženskim radostima. Na CAP-u su se sinoć pojavile i Nataša Bebić, Mara Bratoš, Borut Mihalić, Tihana Harapin Zalepugin, Neven Ciganović, Dubravko Merlić i Zrinka Ogresta, Vinko Filipić, Lana Biondić, Sarah Josipović te Eduard Bočkaj i Martina Vrbos.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara