Nelson Mandela čeka Amy, Amy čeka u redu za alkohol

PAPARAZZI su Amy Winehouse uhvatili u nabavci alkohola - votke i whiskyja, iako je pjevačica upravo u to vrijeme trebala biti na velikom zajedničkom fotografiranju povodom rođendanskog koncerta koji relevantni glazbeni umjetnici pripremaju Nobelovcu Nelsonu Mandeli, i koji se održava danas u Londonu. Iako je Amy svoje pojavljivanje na pozornici organizatorima koncerta potvrdila, na probi se nije pojavila, jednako kao što se nije pojavila ni na zajedničkom fotografiranju zvijezda.

Međutim, nije bilo teško pronaći Amy Winehouse - paparazzi su je nanjušili u trafici koja se nalazi nedaleko od pjevačicine kuće, kako nabavlja alkohol i slatkiše. Amy je iz trgovine išetala sa tri male bočice votke i whiskyja te umirila fanove barem nakratko - živa je, a sudeći po vrsti i količini alkohola Amy je možda odlučila poslušati savjet liječnika i malo usporiti sa unošenjem otrova u vidu droge i alkohola u tijelo, jer nekoliko votki i whiskyja za Amy su sitnica. Prije nego što je napustila trgovinu, ponosno noseći plijen u rukama, Amy je zastala da pročita naslove u tamošnjim novinama i uputila se u zatvorski posjet svojem divljem suprugu, Blakeu Fielderu.

Nastup Amy Winehouse poželjan, Naomi Campbell zabranjen

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert Amy Winehouse, koji bi se večeras trebao održati u sklopu Glastonbury festivala, ipak je još uvijek pod upitnikom. Iako organizatori tvrde kako Amy sigurno dolazi, a Nelson Mandela upravo njezinom pjevanju se najviše veseli, Amy se upravi festivala uopće ne javlja. Nelson Mandela je čak ponudio svoj privatni helikopter, ukoliko Amy treba prijevoz iz Londona do Glastonburyja, samo kako bi osigurao da će se ova zaista i pojaviti, dok pak, s druge strane, za želje za nastupanjem Crne pantere Naomi Campbell pod Glastonburyjskim nebom Mandela nije htio ni čuti. Iako je i Naomi trebala pjevati na koncertu priređenom Nelsonu Mandeli u čast, supermodel je dobila odbijenicu, i to od  Mandele osobno. Čini se da moćni političar i borac za ljudska prava ne odobrava Naomin divlji život, posebice posljednji incident koji je Naomi izazvala, a koji uključuje zračnu luku, vrijeđanje na nacionalnoj osnovi i rasna pitanja. Manekenka se morala zadovoljiti samo pojavljivanjem na službenoj rođendanskoj zabavi Nelsona Mandele, gdje je zablistala u crnoj prozirnoj haljini držeći pod ruku svog dečka, brazilskog poduzetnika Marcusa Eliasa.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara