Neprepoznatljiva: Zvali su je "nasukanim kitom", a sada se sprema postati Playboyeva zečica

Neprepoznatljiva: Zvali su je "nasukanim kitom", a sada se sprema postati Playboyeva zečica

Foto: Instagram

LAUREN GOODGER se ovih dana sprema za golišavo fotkanje za Playboy, a nada se i pozivu na Hefnerovo imanje.

No još nedavno to je bilo posve nezamislivo: u samo osam mjeseci smršavjela je više od 25 kilograma i "pala" za čak pet konfekcijskih brojeva. I k tome je svoje mršavljenje dobro unovčila - uz "prije i poslije" fotografije pokrenula je fitness program za sve koji se bore s pretilošću, koji je očekivano postao hit u Velikoj Britaniji.

"Bila sam sramežljiva, sramila sam se sebe i nisam imala gotovo nikakvog samopoštovanja. Danas uživam biti gola po cijeli dan i rado bih snimila editorijal za Playboy dok sam još mlada i nemam djece", kaže danas 29-godišnja Lauren, čiji DVD-ovi s fitness programom se prodaju "kao ludi".

 

OMG! Just came across this old selfie. Can’t believe how far I’ve come! If you’re ready for a change try this http://amzn.to/1IW2HvY #fitnessgirl #strong 🙋🏽🍑👙 order from my bio link 💪🏼#goodLuck

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A photo posted by Lauren Goodger (@laurenrosegoodger) on

"Zvali su me debelim, nasukanim kitom, a jedna cura je rekla da izgledam kao da imam 200 kila. Onda sam na internetu naišla na svoje fotke u bikiniju i gomilu drugih uvredljivih komentara i shvatila sam da moram odmah nešto promijeniti, inače ću ostati debela do kraja života", priznala je Lauren.

 

I can't believe how fat I got WOW that is vile !!! #throwbackthursday #motivation 🙈🙊😷💩

A photo posted by Lauren Goodger (@laurenrosegoodger) on

Fitness program koji promovira zove se Plyo-dynamics i, kako sama kaže, uključuje mnogo skakanja i "prženja" kalorija bez upotrebe bilo kakvih pomagala. Prije nego je odlučila okrenuti novu stranicu, Lauren se svakodnevno prejedala i pila alkohol, no ti su dani sada iza nje.

 

Dark side 👽

A photo posted by Lauren Goodger (@laurenrosegoodger) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara