Netflix razveselio korisnike - sad mogu isključiti opciju koja ih je iritirala

Netflix razveselio korisnike - sad mogu isključiti opciju koja ih je iritirala
Ilustracija: Instagram

NAPOKON možete prestati tražiti dugme za stišavanje zvuka kada prvi put otvorite Netflix. Streaming gigant je u četvrtak odgovorio na molitve svojih korisnika i uveo mogućnost isključivanja automatskog reproduciranja videosadržaja na naslovnoj strani, piše C Net.

"Čuli smo reakcije jasno i glasno. Sada naši članovi mogu kontrolirati žele li ili ne žele vidjeti autoplay sadržaj", priopćio je Netflix putem Twittera.

Ako vam je "binge-watching" postao ozbiljan problem, Netflix je dodao i opciju isključivanja automatskog puštanja sljedeće epizode serije koju pratite.

Sve promjene koje napravite bit će sačuvane na vašem profilu i vrijedit će za sve uređaje, navodi se u objavi Netflixa u centru za pomoć.

Evo kako isključiti ili uključiti autoplay:

1. Ulogirajte se na Netflix preko web pretraživača.

2. Izaberite postavku profila (Manage Profiles) iz menija.

3. Izaberite profil koji želite ažurirati.

4. Označite ili maknite oznaku na opciji Autoplay previews while browsing i Autoplay next episode in a series.

Bit će potrebno proći neko vrijeme kako bi se izabrane promjene primijenile, napominje Netflix. No, postoji metoda kako ubrzati proces. Ako se ulogirate na neki drugi profil, a potom vratite na prvi (na kojem ste i napravili izmjene), on će se automatski ažurirati.

Ako spadate u one malobrojne ljude koji uživaju u kratkim trailerima, ne brinite – možete svoje postavke ostaviti kakve jesu i nastaviti uživati u autoplay opciji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara