Netflixovu seriju nazivaju "najjezivijom ikad", hoćete li se usuditi pogledati?

Netflixovu seriju nazivaju "najjezivijom ikad", hoćete li se usuditi pogledati?
Foto: Press

NETFLIXU posljednjih dana zaista ide s hitovima. Nakon Bird Boxa te interaktivne verzije Black Mirrora, još je jedna serija privukla pozornost gledatelja diljem svijeta i postala megahit.

Serija "You" prati lika Joea Goldberga koji upoznaje spisateljicu Guinevere Beck i postane potpuno zaluđen njome. Njegova zaljubljenost prerasta u opsesiju, počinje je stalkati i online i u stvarnom životu, a zatim poduzima i neke zaista ekstremne mjere da bi ostao u njezinom životu.

"Najjezivija serija koju sam gledao u dugo vremena", "Počela sam gledati 'You' na Netflixu i to je jedna od najjezivijih stvari koje sam gledala", "To je jedna od najjezivijih i najčudnijih serija koje sam ikad gledala. Tjera vas da gledate do kraja", samo su neki od komentara iz kojih je jedno vrlo jasno - gledatelji se slažu da je ovo "najjezivija serija koju su gledali".

"You" već ima vrlo visoke ocjene - na Rotten Tomatoes ima 91 posto, a na IMDb-u 8.1 od 10.

 

Serija je nastala prema istoimenoj knjizi Caroline Kepnes, a LAD bible piše da je vrlo vjerojatno da će doživjeti i drugu sezonu jer i knjiga ima nastavak pod naslovom "Hidden Bodies".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara