Nicole Kidman želi grudi i stražnjicu Jennifer Lopez

Nicole Kidman želi grudi i stražnjicu Jennifer Lopez
HOLIVUDSKA diva dječačkog stasa, Nicole Kidman, izjavila je kako bi i ona htjela imati obline poput Jennifer Lopez, ali i kako nije spremna na estetsku kirurgiju kako bi izgledala tako.

36-godišnja glumica svoju je zadnju ulogu ostvarila uz Judea Lawa u filmu "Cold Mountains", povodom čega je dala intervju za britanski Daily Mail.

Zvijezda filma "The Hours" novinarima Daily Maila rekla je: "Željela bih imati grudi i stražnjicu poput Jennifer Lopez, zaista bih to željela."

"Ali nemam ih, a nemam namjeru ići na estetsku kirurgiju i to vam je to, dečki" - našalila se Kidman, pa dodala kako je oduvijek bila mršava.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jennifer Lopez

"Nisam se promijenila, jednako sam teška kao i uvijek. Jennifer je predivna, a osobno sam se uvijek divila oblinama Sophie Loren. Ali ja imam tijelo poput balerine. Rođen si s onim s čim si rođen" - zaključila je Nicole.

Film "Cold Mountain" romantičan je ep smješten u vrijeme Američkog građanskog rata, pri čemu Jude Law igra ulogu Inmana, vojnika Konfederacije koji se u ratnom vihoru pokušava vratiti svojoj dragoj Adi, koju glumi Nicole Kidman.

Kidman je trenutno u vezi s američkim rockerom Lennyem Kravitzom, ali je dala naslutiti kako se ne radi o ozbiljnoj vezi.

"Nadam se da ću postati majka. Željela bih upoznati svog Inmana i imati djecu s njim. To bi bilo divno. Ali još uvijek nisam našla svog Inmana, a ne mislim rađati dok ga ne nađem." - rekla je Nicole.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara