Nina Badrić posudila glas Kitty Mekoj Šapi za crtani film "Mačak u čizmama"

Foto: Borna Čavrag/Index

PJEVAČICA Nina Badrić za potrebe sinkronizacije crtanog filma "Mačak u čizmama" posudila je svoj glas pljačkašici Kitty kojoj je u originalnoj verziji svoj glas posudila Salma Hayek.

"Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo po prvi puta posuditi glas nekom crtanom junaku iako je ponekad bilo izuzetno naporno jer su snimanja trajala i po 7 sati dnevno. Moj zadatak nije bio nimalo lak ako uzmete u obzir da je u originalnoj verziji Kitty oživjela Salma Hayek, te da je trebalo ovoj malenoj mačkici udahnuti karakter koji je već bio zadan. Kitty Meka Šapa je sjajna, ženstvena, nježna, hrabra, duhovita, šarmerica i mangup istovremeno, ali na kraju je jedna topla meka mačja dušica koja čezne za ljubavi. Mene je Kitty Meka Šapa skroz osvojila, a uvjerena sam da će osvojiti i djecu, te sve one koji odluče doći u kino i pogledati ovaj sjajan film", izjavila je Nina Badrić.

"Mačak u čizmama" crtani je film u kojemu još jednom dobro pobjeđuje zlo, a osim avanture film obiluje i humorom. Naime, notorni borac, ljubavnik i odmetnik Mačak u čizmama (Sven Medvešek) postaje heroj kad krene u avanturu u kojoj mu se pridružuju čvrsta i pametna Kitty Softpaws ili Kitty Meka Šapa (Nina Badrić) te mozak operacije Humpty Dumpty (Marko Makovičić). Dok pokušavaju spasiti grad, notorni otpadnici od zakona Jack i Jill (Bojan Navojec i Marija Borić) pokušavaju učiniti sve što je u njihovoj moći ne bi li ih u tome spriječili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara