Nina Badrić: U prozirnoj haljini Matije Vuice prošetala bih se gradom!

Nina Badrić: U prozirnoj haljini Matije Vuice prošetala bih se gradom!

ZA RAZLIKU od prve večeri, kad je Cro a porter ponudio samo jednu reviju, druga je večer bila nešto zanimljivija za ljubitelje mode. Sat vremena prije ostalih dizajnera nastupila je Matija Vuica koja je održala mini koncert zajedno s orkestrom, pjevačima, pratećim vokalima i bendom. Dok je pjevala i promovirala pjesme s posljednjeg albuma, manekenke su nosile odjeću iz njezine posljednje kolekcije. Mnogi su taj performance nahvalili, poput Indire Vladić Mujkić i Marije Cvitanović, dok je modni urednik mjesečnika Elle Saša Joka njezin nastup, kao i neuobičajenu izvedbu revije Ivone Martinko, koja je nastupila posljednja, ocijenio posve drukčije.

"Mislim da za sve postoji pravi način i da se razne stvari mogu spojiti, ali to večeras nije bio slučaj, ni s Matijom Vuicom, odnosno s koncertom Gracije, koji je imao par manekenki u nekim komadima odjeće, a sigurno ni kod Ivone Martinko, koja je upropastila nešto što je moglo biti barem zanimljiva prezentacija i to s plesom koji nije imao nikakve veze s ičim".

"Što se sviđa meni, sviđa se i mome suprugu!"

No, žene su Matijine modele pohvalile, pogotovo one koji otkrivaju više, odnosno, prozirni su. "Bila su dva-tri izraženija modela, ali ništa pretjerano tako da bih to sigurno nosila. Sad sam baš komentirala s Ivom Balent - i nama se najviše svidjela haljina s kristalima na dekolteu. Iako, bez obzira na sve, Chanel je samo jedan, a to je za mene", rekla je Marija Cvitanović koja je očekivano na sva pitanja o Romanu Majetiću kroz smijeh rekla: "Nemam komentara". U prozirnoj haljini bi se centrom grada prošetala i pjevačica Nina Badrić: "Naravno da bih nosila haljinu ispod koje se naziru neke stvari, ali nije to ništa degutantno. Mojem suprugu to ne bi smetalo, jer on je vrlo jednostavan - što se sviđa meni, sviđa se i njemu", naglasila je simpatična Nina koja se oko eventualnog skorašnjeg rođenja djeteta "mora konzultirat s dragim Bogom".

Nakon Matije Vuice, svoje je modele pokazala modna kuća Linea Exclusive, čije je zaštitno lice Severina. Pjevačica ipak nije stigla na vrijeme pogledati reviju, već je došla na sam kraj, točnije posvjedočila je tek defileu. Sjedila je šćućurena između Josipe Pavičić i majke Lamije Alečković, Senade. Pogledala je reviju Martine Felje, Tihomira Krznarića i Sonie Fortune, nakon čega je zbrisala prije nego su se upalila svjetla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Severina ostala nezamijećena

Ivona Martinko je nastupila na samome kraju, a prije nje se još predstavila Ani Ani koja se redovito vodi za onom "kratko je za ljeto, dugo je za zimu". Ivona Martinko je, osim dijela gdje manekenke nabacuju poneki plesni korak, izmamila najglasniji pljesak od svih dotadašnjih dizajnera. Simetrija njezin je znak, a dobre stare martensice ljude su nostalgično vraćale u djetinjstvo i mladost. Što zbog Matije Vuice, što zbog Linee Exclusive ili kojeg drugog dizajnera, poznate su osobe uživale u paviljonu broju dva Zagrebačkog velesajma.

Svoju sestričnu je došla podržati Alka Vuica koja je bila u društvu Indire Vladić Mujkić, sve revije su došli vidjeti, između ostalih, Marija Cvitanović, Iva Balent, Neven Ciganović kojeg ovoga puta za autogram nisu gnjavile maloljetne obožavateljice, Gala Svilan, Jelena Rozga, Josipa Pavičić, Maja Šuput i Severina, koja začudo nije digla pompu kakva se  možda očekivala od njezinog dolaska.

L.V.
Foto: V.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara