Nina Morić se razvodi!

Nina Morić je u intervjuu za talijanski tjednik "Chi" priznala kako već odavno razmišlja o razvodu, ali tek je sad smogla dovoljno snage da preda službeni zahtjev.

"Željela sam već ranije tražiti rastavu braka, ali tad je Fabriziju umro otac i nisam to mogla učiniti. Nakon toga je uhićen i sad kad više nije kraj mene sam napokon smogla snagu da zatražim razvod. Više se u našem braku ionako ne može ništa spasiti. Fabrizio je potpuno uništio naš brak. Shrvana sam, ne mogu spavati, a čak i kad uspijem zaspati sanjam njega. Izgubila sam pet kilograma otkad je sve ovo počelo", rekla je Nina Morić u intervjuu za "Chi", prenosi Corriere della Sera.

Nina je otkrila i kako već odavno nije sretna u braku s Coronom, jer su se u posljednje vrijeme samo svađali. "Naš brak bio je pun sukoba, raznih tenzija, diskusija bez kraja. Nisam bila sretna dugo, predugo vremena. Bila sam kao odbačena žena. Uvijek sama. Često sam plakala.  Znala sam da me voli, ali ni blizu onoliko koliko sam ja voljela njega." - rekla je Nina.

Talijanski su je reporteri upitali i ima li istine u navodima da je ona prala Coronin nelegalno stečen novac i pohranila ga u švicarskoj banci, na što je Nina odgovorila kako nije imala nikakve veze s tim skandalom. "Osjećala sam od početka da ne znam sve o njemu. No, bila sam slijepa zbog ljubavi. Vjerovala sam Fabriziju i nisam uopće razmišljala kako je došao do novca. Tek sad shvaćam da je to bila greška i jasno mi je koliko sam naivna bila", zaključuje Nina.

A.H./P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara