Nina Morić traži stan i karijeru u Hollywoodu

IAKO već neko vrijeme ljubuje sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, Nina Morić došla je u Los Angeles i zbog novih poslovnih obaveza - konačno će se, naime, pozabaviti dugo željenom glumačkom karijerom, u koju kreće zajedno s agenticom zaslužnom za njen angažman u spotu "Livin' La Vida Loca" Rickyja Martina.

Ninin bivši suprug Fabrizio Corona nedavno je izjavio kako se boji da bi atraktivna manekenka u SAD mogla povesti njihovog petogodišnjeg sina Carlosa Mariju, što će se očito i dogoditi, jer Nina traži stan u Hollywoodu, dok njena agentica kontaktira filmaše u namjeri da joj pronađe adekvatni angažman.

Kako tvrde prijatelji Nine Morić, njezina najveća želja odavno je uspješna glumačka karijera, o kojoj je sanjala još dok se izvijala u spotu Rickyja Martina. Iako prvenstveno manekenka, Nina se u Italiji bavila svim mogućim vrstama zabavljačkog posla - bila je voditeljica, nakratko i pjevačica, a lansirala je i vlastitu kolekciju izazovnog donjeg rublja.

Sve donedavno Nina je medijima govorila kako će opet pokušati s pjevačkom karijerom pa je s obradom hita "Because the Night" nastupila na festivalu RadioNorba Battiti. Odjevena u vruće hlačice i kaubojske čizme i iskorištavajući sve svoje atribute, Nina je na playback otpjevala pjesmu i potpuno zaludila publiku, no primamljivih glazbenih ponuda nakon tog nastupa nije bilo.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara