Nissan 370Z: Prve službene fotografije

Nissan 370Z: Prve službene fotografije

NOVI 370Z će biti predstavljen tijekom studenog u Los Angelesu, dok bi kupcima trebao postati dostupan već početkom iduće godine.

Iako je do službenog predstavljanja u Los Angelesu na tamošnjem auto salonu ostalo još skoro tri tjedna, u Nissanu su odlučili javnosti otkriti izgled nasljednika modela 350Z. Kao što mu i ime govori novi će 370Z pokretati 3,7-litreni motor preuzet iz Infinitija G37, koji bi u novom Nissanu prema najavama trebao razvijati snagu od oko 350 KS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih važnijih tehničkih značajki za sada spomenimo kako se 370Z temelji na novoj platformi te kako bi se u opcijskoj opremi trebao naći i mjenjač s dvije spojke.

Sudeći prema objavljenim fotografijama novi će 370Z izgledati puno dinamičnije od svog prethodnika, a ideja dizajnera je bila približiti ovaj automobil vrlo popularnom GT-R-u. Jedna od najvećih boljki prethodnika, ne baš solidan interijer je čini se također prošao kroz značajnija unaprjeđenja, pa se od novog Nissana mogu očekivati više no dobri prodajni rezultati. Naravno, ako cijena goriva ponovno ne podivlja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara