Nisu uvijek bili savršen par: Išao je na spoj s njom, a s drugom je čekao sina

Nisu uvijek bili savršen par: Išao je na spoj s njom, a s drugom je čekao sina
Foto: Guliver Image/Getty Images

TOM BRADY, quarterback New England Patriotsa koji je prošle nedjelje osvojio šesti Super Bowl, godinama je u sretnom braku s nekoć najplaćenijom manekenkom svijeta Gisele Bundchen.

Dok su danas oni sinonim za idilični bračni život, početak njihove veze prije 12 godina bio je daleko manje idiličan. Dio priče nedavno je u jednoj TV emisiji ispričala sama Gisele.

"Bili smo na spoju naslijepo. Meni su tada svi pokušavali naći dečka iz nekog razloga, a on mi je bio treći spoj naslijepo. Prva dva su bili ručkovi od sat i pol s kojih sam željela što prije otići, a on je bio treći. Čim sam vidjela njegove zelene oči, zaljubila sam se", ispričala je Brazilka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Ono što Gisele ovog puta nije spominjala jest činjenica da je, u trenu kad je Tom otišao na spoj s njom, s glumicom Bridget Moynahan čekao sina.

U intervjuu za časopis Details 2009. godine Tom je priznao da ga je prijatelj nagovorio da ode na spoj s Gisele, samo nekoliko tjedana nakon što je prekinuo s Moynahan. 

"Bilo je to 2006. godine i prijatelj mi je rekao da moram upoznati žensku verziju sebe", ispričao je tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Gisele i Tom su se vjenčali dva puta 2009. godine, u veljači u Santa Monici, a u travnju u Costa Rici.

"Doista sam htjela pobjeći od svega kada sam saznala da moj dragi, tada dečko, a sada suprug, očekuje dijete sa svojom bivšom", priznala je kasnije Gisele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Nekoliko godina kasnije priznala je da situacija i nije tako loša.

"Naravno da sam s Bridget u dobrim odnosima. Nije baš da smo najbolje prijateljice, ali često razgovaramo i dogovaramo se zajedno oko njenog sina, mog posinka Johna", rekla je prije četiri godine u emisiji CBC Morning.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara