Nives i Goran Ivanišević proslavili sinov prvi rođendan, ona objavila fotke

Nives i Goran Ivanišević proslavili sinov prvi rođendan, ona objavila fotke
Foto: Instagram

NIVES i Goran Ivanišević proslavili su prvi rođendan svog sinčića Olivera, a Nives je fotografiju s proslave objavila na Instagramu.

"I naš mali kolačić proslavio je danas 1. rođendan", napisala je Nives uz obiteljsku fotografiju s rođendanskom tortom na kojoj stoji broj 1 i Oliverovo ime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

"Sretan roćkas mališa", "Sretan veliki prvi Oliju", "Sretan mu, a i tebi, mama, sretan novi rođendan!" bili su samo neki od komentara.

Nives i Goran inače svoj privatni život vole čuvati od očiju javnosti, a Nives se tek ponekad pohvali pokojom fotografijom sa sinčićem. 

"Odmah sam znala da je dečko i rekla sam Goranu da bi se mogao zvati Oliver. Onda se nažalost dogodila tragedija s našim najvećim Oliverom (Dragojevićem, op. a.) i pomalo smo njemu u čast dali to ime", otkrila je Nives ranije za Index.

"Goran je najbolji otac na svijetu! Da njega nema, mislim da bih tu štrikala lagano", dodala je. "Ima već dvoje djece, jako puno se o njima brine, a brinuo se i dok su bili mali, tako da zna više od mene. Sram me reć', ali je!" priznala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara