Nova nada za hrvatske zvjezdice: Nova TV pokreće "Circus Reality"?

NAKON uspjeha Farme, Nova TV očito je shvatila da se pažnju gledatelja itekako isplati plijeniti reality showovima, pa se priča kako je na pomolu pokretanje još jednog, ovog puta smještenog u cirkusu. "Circus Reality" naziv je reality showa koji se već gleda u brojnim zemljama svijeta i postiže odličnu gledanost, a prema pisanju Jutarnjeg lista, Nova TV će ga u eter plasirati još ove jeseni, uz nove "zvijezde sa Z-liste" koje će akrobatskim vještinama tražiti svoje mjesto na hrvatskoj javnoj sceni.

O sudbini poznatih u reality showu "Circus Reality" odlučuje stružni žiri sastavljen od cirkuskih majstora - klaunova, akrobata, krotitelja životinja, gutača vatre... Tvrtka Endemol, vlasnik brojnih licenci za zabavne emisije, nudi dvije verzije cirkuskog reality showa - u njemu mogu sudjelovati anonimci, ali i poznata lica, ali sudeći prema uspjehu Farme, Nova TV očigledno ni ne razmišlja o prvoj opciji.

Kako prenosi Jutarnji list, show će se najvjerojatnije prikazivati svakog radnog dana, a tjedne će emisije, kao i dosad, ići petkom iz studija u kojem se snimaju Farma i glazbeni kviz "Ne zaboravi stihove". Natjecatelji će u showu morati savladati brojne cirkuske vještine, a da ne polome nogu i(li) vrat, pazit će stručnjaci koji će im pred kamerama postajati mentori. Najmanje izdržljivi i najnespretniji kandidati ubrzo napuštaju show, a onda slijedi bitka između poznatih koji polako dostižu visoke standarde žirija. Koga biste od poznatih Hrvat(ic)a voljeli vidjeti u cirkuskom reality showu?

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara