Back to Sarajevo: Hana ispala iz Farme zahvaljujući kršnoj Stefany

"BOSANSKA Paris Hilton" Hana Hadžiavdagić završila je s boravkom na Farmi, i to nakon što ju je u borbi izdržljivosti pobijedila Stefany Hohnjec. "Pa nemojte plakati, šta vam je", poručila je cimericama koje nisu mogle suspregnuti suze, međutim nije se činila posebno tužnom zbog napuštanja seoskog imanja na kojem je, suprotno očekivanjima, izdržala više od pola sezone.

> Ekskluzivni video: Farmeri krše pravila, Alex izvana radi na osvajanju i podjeli love

Nakon što je doznala da su je gledatelji izabrali za drugu duelisticu, Stefany je odabrala igru izdržljivosti. Protivnice su, naime, vezali za stup, a one su kretanjem unatrag i povlačenjem užeta pokušavale doći do potkova koje su onda ubacivale u kutiju na suprotnoj strani arene. Za razliku od prethodnih duela, za koje je bilo jasno da su riješeni i prije početka borbe u areni, borba Stefany i Hane bila je napeta do samog kraja, jer su se obje natjecateljice iz petnih žila trudile da ostanu u showu.

Na Farmi ostali gledateljima simpatični, ali i ambiciozni natjecatelji

Hanu očekuje uobičajena "luzerska sudbina" - u oproštajnom će pismu imenovati Gazdu za sljedeći tjedan, a bivšim cimerima u nekoliko će natuknica opisati što ju je o proteklim tjednima najviše veselilo ili pak živciralo. Ekipa na Farmi polako se smanjuje, a na seoskom imanju ostaju upravo oni natjecatelji koji su već u samom početku proglašeni najvećim favoritima ili pak najambicioznijim natjecateljima - Rafo, Dvina, Stefany, Jelena, Ivana, Alen i Neno.

U tjednoj emisiji farme suočile su se Yo i Alex, koje su se, nakon što je spisateljica napustila show, preko medija okomile jedna na drugu - Yo izjavama o "narkomanima na Farmi", a Alex upornim napadanjem protivnice na seoskom imanju. Problemi su, barem za potrebe TV showa, riješeni, a sve je završilo Aleksandrinom isprikom. "Mene fasciniraju ti klipići u kojima ti tako strastveno govoriš da bi me tukla. Odakle ta mržnja, daj mi objasni?", upitala je Josipa donedavnu protivnicu usred emisije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam strastvena osoba, a to sam rekla u afektu i žaru. Sigurno nisam to mislila, ne bih to napravila ni najgorem neprijatelju, a kamoli tebi. Ispričavam ti se pred cijelom nacijom. Mislim da si super osoba i stvarno mi je žao", pokajnički je rekla Alex, koja od izlaska iz Farme ponavlja jedno te isto - sve je samo igra, teške riječi su pale zbog uživljenosti u situaciju, nitko se nikome nije zamjerio...

Urota farmera postala - razmišljanje o dobrotvornoj donaciji

Nova TV pripremila je Aleksandri video isječak koji prikazuje dvoličnost natjecatelja, odnosno namjeru nekih kandidata da spletkama i podmetanjima dođu do glavne nagrade, a onda je podijele na pet jednakih dijelova. Alex se nije iznenadila saznavši za pripremljeni video, pa ga je, mirno rekavši kako je "sve već vidjela na Indexu" kratko prokomentirala i odbacila sumnje na neku ozbiljnu urotu koja zahtijeva intervenciju produkcije.

"U nedostatku pametnijeg posla smo pričali i o tome, istina je. Naravno, sve s namjerom da svatko od nas, u slučaju pobjede i podjele nagrade od pola milijuna kuna, doniramo u humanitarne svrhe", objasnila je Alex.

D.K.
Foto: Nova TV, Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara