Nova pornjava zvijezde "Seksa i grada" obišla internet

SAMO nekoliko dana nakon što je Kristen Davis preko glasnogovornice demantirala postojanje kućnog porno uratka, novi kadrovi gole glumice obišli su internet. Oglasio se i izvjesni Scott Fayner, bloger koji tvrdi kako je na fotografijama (a i videu koji će navodno uslijediti) doista poznata TV glumica, a sve je, tvrdi, snimljeno 1992. godine, kad je Davis imala 27 godina i nije mogla ni zamisliti da će postati planetarno popularna zahvaljujući kultnoj seriji.

Scott Fayner tvrdi kako je fotografije dobio od Erica Stapelmana, vlasnika restorana koji je svojedobno hodao s Davis, a prodao mu ih je, kaže, "za bijesne pare". Kako pišu američki portali, postoji ukupno 20 lascivnih fotografija, a bloger će ih navodno prodavati različitim medijima kako bi inkasirao što više novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografijama za koje Kristin Davis tvrdi da nisu njezine detaljno su se pozabavili stručnjaci, koji su utvrdili kako je doista riječ o njezinim fotografijama - tadašnje fotografije usporedili su s njezinim najnovijim snimkama, te ustvrdili kako su pupak, bradavice, koljena, pa čak i zglobovi na rukama potpuno isti i kako je mogućnost pogreške iznimno mala.

D.K.
Foto: Egotastic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara