Nova tužba protiv Lindsay Lohan: Otela automobil i tri mladića

Nova tužba protiv Lindsay Lohan: Otela automobil i tri mladića

NAKON što je prošle godine glumica Lindsay Lohan zbog vožnje u pijanom stanju i pod kokainom "odležala" kaznu od 24 sata zatvora, deset dana korisnog rada te tri mjeseca uvjetne slobode, dobila je još jednu tužbu zbog djela koje je također činila te kobne noći. Naime, 22-godišnjakinja je prošle godine pod utjecajem alkohola i droge, ganjala bivšu osobnu pomoćnicu Tarin Graham dok su s njom u automobilu bila tri mladića koji su je sada, nakon više od godinu dana, ipak odlučili tužiti. Automobil u koji je Lindsay "uskočila", pripadao je jednom od trojici mladića, prijatelju Tarinog momka, Danteu Nigrou. Osim njega u GMC Denaliju nalazili su se Ronnie Blake i Jakon Sutter.

"Ja sam slavna ličnost i mogu čini što me volja"

Momci sad tvrde da ih je glumica otela te kako su shvatili da su im životi bili u opasnosti te da bi glumica trebala odgovarati na sudu za njihovu duševnu bol. "Molili smo je da uspori, ali već tada je bila ljutita i uznemirena, rekla je kako joj je svejedno hoće li umrijeti", potvrdila su sva trojica. Kada su joj rekli da će je uhititi rekla je kako "je ona slavna ličnost i da može činiti što ju je volja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je poznata po svojim prekršajima, ovisnostima te ispadima u javnosti, mlada Lindsay nedavno je priznala javnosti da je lezbijka. Sada je zaručena za Samanthu Ronson, DJ-icu i nekadašnju najbolju frendicu. Glumica je od nje navodno dobila zaručnički prsten vrijedan čak više od 22 tisuće dolara, a vjenčanje ovog lezbijskog para bi se trebalo dogoditi krajem ove godine.

A.M.
Foto: Guliver/Getty

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara