Uočila kvržicu na TV novinarki pa joj poslala mail. Ispostavilo se da je tumor

Uočila kvržicu na TV novinarki pa joj poslala mail. Ispostavilo se da je tumor
Foto: Twitter

REPORTERKA s Floride otkrila je da ima tumor zahvaljujući jednoj gledateljici koja je tijekom TV prijenosa uočila neobičnu izraslinu na njenom vratu.

Victoria Price na Twitteru je opisala što se dogodilo. "Kao novinarka nisam stajala s radom otkad je počela pandemija. Smjene bez prestanka u danima kada vijesti pristižu bez stajanja. Prilagođavala sam se radu na daljinu i preuzimala ulogu istraživačke novinarke. Pratili smo najvažniju zdravstvenu priču stoljeća, ali u isto vrijeme uopće nisam mislila na svoje zdravlje. Dok mi jedna gledateljica nije poslala mail prošlog mjeseca", napisala je novinarka WFLA-a.

"Vidjela je kvržicu na mom vratu koja ju je podsjetila na njenu kvržicu koja je bila rak. Ispalo je da je i moja", otkrila je novinarka koja uskoro ide na operaciju uklanjanja tumora na štitnjači.

"Doktor mi je rekao da se širi, ali ne previše. Nadamo se da će ovo biti prva i posljednja operacija. Da nisam dobila ovaj mail, nikad ne bih nazvala svog doktora. Rak bi se nastavio širiti. To je strašna pomisao. Zauvijek ću biti zahvalna ženi koja je meni, potpunoj strankinji, odlučila poslati mail. Uopće to nije morala napraviti, ali jest", zaključila je novinarka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara