Obožavatelji traže da se Britney razvede od Kevina

RADIJSKI DJ Jason Cage pokrenuo je Internet stranicu www.divorcekevin.com na kojoj se fanovi Britney Spears mogu pridružiti peticiji za njenu rastavu od nestašnog supruga Kevina Federlinea.

Autor stranice pri tom želi i zaraditi pa putem stranice prodaje majice s natpisom "Razvedi se od Kevina" po cijeni od 20 dolara.

Objavljen je i natječaj na kojem se mora pogoditi točan datum rastave, a sretnik koji pogodi datum  dobiva jedan metalni zaštitnik kotača za Buick i dvije limenke pića "Colt 45", koje sadrži vodu i konjsku mokraću.

Prenosi se i savjet Britneyinog bivšeg dečka Justina Timberlakea koji od nje traži da nogira Kevina jer ga je uhvatio kako tulumari s drugim ženama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevina Cage ismijava na sve načine pa je na stranici bila objavljena fotografija na kojoj plesač nosi čarape  ispod japanki, dok se njegov sin pita: "Hoću li i ja biti nezaposleni loše odjeveni plesač kad odrastem?"

Kevina pak, čini se, sve to ne brine, a paparazzi su ga nedavno uhvatili na golf terenu. Konačno se sprema i sam zaraditi neku lovu pa je snimio svoj prvi album.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara