Odbio ulogu Enza Ferrarija jer se ne može dovoljno brzo udebljati

Odbio ulogu Enza Ferrarija jer se ne može dovoljno brzo udebljati

Screenshot: Youtube

I DOK mnogi muku muče kako skinuti višak kilograma, kod Christiana Balea je obrnuto. Slavnom glumcu nisu strane ekstremne transformacije tijela kada se radi o uživljavanju u filmske uloge koje tumači. Ipak, glumac je odbio naslovnu ulogu u biografiji "Enzo Ferrari" zbog toga što ne može dobiti dovoljno tjelesne mase do početka snimanja.

Bale je naveo u službenom priopćenju da ne smatra da je nemoguće dobiti potrebne kilograme, ali da se boji za svoje zdravlje ako to učini, prenosi Mashable.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Taj se razlog poznavateljima Baleova opusa može u najmanju ruku učiniti neobičnim. Glumac je prošao kroz nekoliko naglih gubljenja i "nabijanja" kilograma za svoje uloge. Najdramatičnije je bilo mršavljenje za film "Nestajanje" tijekom kojega je izgubio više od 30 kilograma, a zatim je unutar 6 mjeseci vratio sve izgubljeno i dodao još 20-ak kilograma mišića za ulogu Batmana.

Također je impresivno debljanje za ulogu u "Američkim varalicama" za koju je okružio svoj struk s još 20-ak kilograma sala.

Čini se da su takve promjene tjelesne težine Baleu jednostavno dosadile, a možda se zaista počeo brinuti o svom zdravlju. Kako bilo, redatelj Michaell Mann odmah je počeo tražiti drugog glumca za ulogu legendarnog proizvođača automobila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara