"Odvratno": Otkriveno što je osramoćeni YouTuber radio hetero muškarcima

"Odvratno": Otkriveno što je osramoćeni YouTuber radio hetero muškarcima
Foto: Instagram

POČETKOM prošlog tjedna YouTuber James Charles bio je na vrhuncu karijere. Pratilo ga je 16,5 milijuna ljudi na YouTubeu, a večer je proveo družeći se sa slavnima na Met Gali kao jedan od samo četiri pozvana influencera.

U petak se sve počelo rušiti.

Njegova dotadašnja prijateljica i mentorica Tati Westbrook snimila je 43-minutni video u kojem je progovorila o njegovom ponašanju, a neki od njenih navoda su u 48 sati srušili broj Charlesovih pretplatnika na YouTubeu za dva milijuna.

Osim što mu je zamjerila što je reklamirao dodatke prehrani njoj konkurentske kompanije, Tati je ispričala kako je Charles, koji se identificira kao homoseksualac, pokušao zavesti konobara koji je heteroseksualac. Na njen komentar da je muškarac hetero, Charles je navodno odgovorio: "Nema veze, ja sam zvijezda."

"Pokušao si navesti hetero muškarca da misli da je gay, ponovno, i nekako si ti žrtva. Odvratno je manipuliranje nečijom seksualnošću... Koristiš slavu, moć i novac da se igraš s ljudskim emocijama. Prijetiš im da ćeš ih uništiti i javno posramiti kako bi se u seksualnom smislu ponašali onako kako ti želiš. To nije u redu", rekla je Tati.

Ubrzo se javilo nekoliko heteroseksualnih muškarca koje je Charles pokušao zavesti preko privatnih poruka na društvenim mrežama, ali i pjevačica Zara Larsson.

"Nekoliko se puta privatnom porukom javio mom dečku iako jako dobro zna da je on hetero", napisala je Zara.

Kasnije se ispravila da je ipak riječ o jednom slučaju slanja privatnih poruka, ali bilo je i javnih komentara ispod fotografija.

Znak da je Charlesova karijera gotova mnogima je i obraćanje "tate" YouTube make-up scene Jeffreeja Stara, koji je napisao na Twitteru da je Tati rekla istinu te da Charles više ne smije doći u njegov dom.

"On je opasnost za društvo. Sve što je Tati rekla je sto posto točno", napisao je Star.

"Kad sam upoznao Jamesa Charlesa prije dvije godine u hotelskoj sobi, ne samo da je bio bezobrazan nego je pokušavao navesti pijanog prijatelja da se maze do točke u kojoj je taj prijatelj rekao: 'James, jebeno stani.' Ništa se očito nije promijenilo", napisao je na Twitteru glumac i glazbenik Anthony Amorim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara