Oglasila se obitelj David Bowieja s porukom svim obožavateljima

Oglasila se obitelj David Bowieja s porukom svim obožavateljima

Foto: Splash

OBITELJ Davida Bowieja objavila je da planira privatni oproštaj od svog "supruga, oca i prijatelja", koji je umro u nedjelju, zahvalivši svim njegovim poštovateljima na nebrojnim izrazima potpore.

Izjava obitelji objavljena je na službenoj Bowiejevoj Facebook stranici pošto su britanski mediji objavili da je glazbena legenda, po vlastitoj želji, već kremirana u New Yorku bez nazočnosti obitelji i prijatelja. Nitko iz Bowiejeve obitelji ili od njegovih glasnogovornika to nije ni potvrdio niti negirao. "Obitelj David Bowieja trenutno je angažirana na organizaciji privatne ceremonije u spomen na voljenog supruga, oca i prijatelja", kaže se u izjavi. Nije objavljeno gdje i kada će se održati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Još jednom molimo da se u ovom tužnom trenutku poštuje naša privatnost. Dirnuti smo i zahvalni na ljubavi i podršci koja nam stiže iz cijeloga svijeta", objavila je obitelj.

Bowie je umro nakon što se godinu i pol u tajnosti borio s rakom. Tri dana prije smrti objavio je album Blackstar, koji sada svi smatraju Bowiejevim vlastitim epitafom i koji je bi idući tjedan mogao biti na vrhu glazbenih ljestica u SAD-u i Britaniji. 

THANK YOUThe family of David Bowie is currently making arrangements for a private ceremony celebrating the memory of...

Posted by David Bowie on Thursday, January 14, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara