Oglasom pokazao muke hrvatskih podstanara: "Šaljite fotke stana, ne gole fotke"

Oglasom pokazao muke hrvatskih podstanara: "Šaljite fotke stana, ne gole fotke"
Foto: Reddit

VRIJEME je traženja podstanarskih stanova, a svi koji su ikad bili u toj prilici znaju da je naći prihvatljiv stan jako teško, a idealan nemoguća misija.

Posljednjih dana društvenim mrežama i forumima širi se ambiciozan oglas kojim želi eliminirati sve nepoželjne stanodavce.

"Tražim stan, a vi tražite mene i moje novce", započinje oglas pa se nastavlja:

"Tko sam? Mlada zaposlena simpatična osoba sa stalnim primanjima. Tražim? Jednako simpatičan, funkcionalan, uređen, noviji stan. Što i koliko nudim? Sebe samog u stanu i primamljivih 300-350 eura (bez režija)".

Njegovi su uvjeti da stan nema namještaj iz II. svjetskog rata, iz Jugoslavije ili namještaj koji su stanodavci u raspadnutom stanju donijeli s mora jer "tako je najlakše, sigurno ćemo iznajmiti nekome". Također, traži pristojnu lokaciju i ne pristaje na suteren ili visoko prizemlje. Bilo bi poželjno da najmodavac nije bio tema ili predmet u emisiji Provjereno. Traži perilicu rublja, uselio bi se u listopadu ili studenom ove godine, a iselio na proljeće.

"Što nudim: urednost i čistoću da se svakim danom može jesti s poda. Ne pijem, ne pušim, ne psujem. Ne dovodim nikoga u stan, ponašanje poput amebe. Redovit platitelj. Dobrosusjedske odnose i tjedni izvještaj najnovijih tračeva iz susjedstva". napisao je i dodao adresu na koju mu mogu poslati fotografije stana, ali ne i svoje gole fotke.

"Javite se i riješili ste najveću brigu. Još jedan mladi Hrvat će ostati u domovini", stoji na kraju oglasa.

Svima koji traže stan sretno u potrazi, a dio ponude možete provjeriti i na Index Oglasima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara