On-line traženje ljubavi postaje jednostavnije

SURFERI koji koriste Yahoo kako bi dogovorili sastanke sada će moći provjeriti ima li njihov ´idealni partner´ dubok glas ili neke osebujnosti u govoru prije nego što dogovore prvi sastanak.

Yahoo tako pokušava olakšati iskustvo zakazivanja sastanka on-line, te će samcima besplatno ponuditi glasovne i video-poruke.

´Zakazivanje sastanka on-line uzima sve većeg maha. Ljepota glasa i videa pomoći će ljudima da više doznaju o nekoj osobi, zahvaljujući nijansama u njihovu govoru. To ne možete dobiti samo tekstom´, kazala je djelatnica Yahooa Samantha Lazear.

Prošle je godine više od 17 milijuna osoba na Yahoou pokušalo pronaći idealnog partnera.

On-line sastanci postaju veliki biznis, jer sve veći broj samaca ljubav traži na Webu.

Yahoo samcima ne naplaćuje oglase, a besplatno se mogu pregledavati i oglasi drugih osoba koje traže partnera. Ako, međutim, želite dogovoriti sastanak s drugom osamljenom osobom ili odgovoriti na oglas, to ćete morati platiti - i to 25 dolara mjesečno ili 100 dolara godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Da bi koristili usluge glasa i videa, surferi moraju imati mikrofon i web-kameru.

´Istraživanje je pokazalo da oglasi koji su popraćeni slikom dobivaju osam puta više odgovora od samo tekstovnih oglasa´, dodaje Lazear.

Neka istraživanja pokazuju da je 2002. godine samo 22 posto od 98 milijuna samaca u SAD-u pokušalo s on-line sastancima.

Yahoo vjeruje da je ovaj novi način traženja ljubavi tek započeo - i da ima velike predispozicije.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara