Opel Insignia otkrila peta vrata

NI mjesec dana otkako su objavljene prve službene fotografije Insignije, na web su procurile prve špijunke izvedbe s pet vrata.

Već su prvi renderi dali naslutiti kako će Opel ubrzo po lansiranju limuzinske izvedbe početi pripremati teren za ostale izvedbe, dinamičniju s pet vrata i uvijek dobrodošlu karavansku. Prototip hatchbacka je uhvaćen na GM-ovoj testnoj stazi u Njemačkoj, a potvrđuje kako Opel s novim modelom definitivno ide pravim putem.

Izvedba s vrata razlikuje se od svog izvornika produljenom linijom krova, koja se polako spušta prema izvučenoj stražnjici. Integrirani stražnji spojler i razvučena stražnja svjetla skladno su se uklopila u oku ugodnu siluetu Insignije. Također, budući rival novopridošle Mazde 6 i sada već starosjedioca Mondea za naklonost kupaca borit će se i izraženijom funkcionalnosti, kao i povećim prtljažnikom.

Kao i u slučaju limuzine, ponudu motora činit će tri benzinca u rasponu od 115 do 260 KS, dok će glavna uzdanica dizelske ponude biti 2.0 motor dostupan u nekoliko izvedbi snage (do 160 KS).

I na kraju ćemo ponoviti kako će Opel Insignija debitirati 22. srpnja na London motor Show-u.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara