Osječka audicija showa Hrvatska traži zvijezdu: Vratio se legendarni "ispod Kašina" Mile!

Osječka audicija showa Hrvatska traži zvijezdu: Vratio se legendarni "ispod Kašina" Mile!

Tekst: I.M.
Foto: RTL

IAKO Rijeka slovi za najrokerskiji grad, Osijek je dokazao da može parirati Kvarneru. Stotine mladih Slavonca stiglo je u Hotel Osijek i stalo pred žiri showa Hrvatska traži zvijezdu, a mnogi su se odlučili baš za rock izvedbe. Velika im je podrška bio i bivši finalist showa, Zoran Mišić, koji se pojavio na audiciji kako bi ih pozdravio i zaželio im sreću, što je svima bio dodatan motiv da zapjevaju još bolje.

Na audiciji je vladala vesela atmosfera, a dobro su raspoloženi bili čak i oni kandidati koji na kraju nisu prošli. Bilo je tu i nekih koje je žiri već vidio i lani, kao što je, primjerice, slavonski kauboj Jura, koji je od lani mnogo napredovao. No, je li prošao među prvih 100, gledatelji će moći vidjeti tek sutra, u utorak 16. veljače, na RTL Televiziji.

Vratio se Mile!

Na osječku adiciju stigao je ponovno i neponovljivi Mile Drmić. Ne znate tko je Mile? "Ispod Kašinaaaaa...", započeo je Mile na prošlogodišnjoj audiciji pjevati Tonyjev hit "Nek te zagrli netko sretniji". "Čekaj, čekaj, čekaj, stani. Nije ispod Kašina, ja u Kašini nisam nikad bio na partiju. Ispod jastuka, miris je kašmira", rekao je tom prilikom Tony kroz smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mile je tad odlučio da će konačno naučiti Tonyjeve stihove. Prvo je u prvim redovima publike zdušno vježbao na Tonyjevim koncertima u Areni Zagreb, gdje su tu pjesmu s Tonyjem otpjevali neki od najboljih kandidata showa, a potom se odlučio i na garažnu solo izvedbu. Prvo je malo počistio garažu, "jer ipak će ovo biti na televiziji", a potom je pročistio grlo i poručio Tonyju Cetinskom: "Sad znam riječi ove pjesme i sad više neću zaboravit riječi". Da riječi nije zaboravio dokazao je na ovosezonskoj osječkoj audiciji, ali je li Mile i prošao među Top 100 pogledajte sutra, 16. veljače, na RTL Televiziji.

"Da tražimo mjesec možda bi i prošla, ali mi ti tražimo zvijezde!"

I jedna hrabra mama pojavila se u Osijeku i stala pred žiri dok su je iza kamera bodrile tri kćerkice! Žiri je ugodno iznenadila i djevojka koja je otpjevala pjesmu uz znakovlje gluhonijemih pa joj je predsjednik žirija Tony odlučio odgovoriti istim znakovima, što je rezultiralo kratkim, ali korisnim tečajem.

Dok su neki oduševili, drugi su razočarali, pa je Fox u svojem stilu ponovno bio spreman uskočiti doskočicama poput: "Da tražimo mjesec možda bi i prošla, ali mi ti tražimo zvijezde!" ili pak: "Nekako mi to zvuči kao pogrebno pjevanje". Tko je prošao u prvih 100 pogledajte u utorak, 16. veljače, na RTL Televiziji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara