Ostavljena Alex Grdić: "Nek se zna, slobodna sam!"

Ostavljena Alex Grdić: "Nek se zna, slobodna sam!"

ZAVRŠILA je dvogodišnja ljubavna priča Aleksandre Grdić i Azera Berbera. "Nemam vremena za ljubav, sada sam koncentrirana na druge stvari. Nek' se zna, slobodna sam", izjavila je Aleksandra Grdić u Red Carpetu i tako, samo četiri dana nakon intervjua u tjedniku Story, skočila sebi u usta. 

U spomenutom časopisu demantirala je napise o krizi u vezi s vlasnikom lanca restorana Daily Fresh i kafića Escobar. Za tračeve je okrivila "ohole, zagrebačke sponzoruše, koje joj zavide na sreći u privatnom životu i uspjehu u poslovnom". Tada je iskoristila i priliku da demantira priče kako je Azerova majka Ada nezadovoljna sinovim ljubavnim izborom.

"Sa mnom i Azerom je sve OK. Upravo smo se čuli i baš smo se nasmijali na temu članka u kojemu piše da mu njegova mama ne dopušta da budemo zajedno. Ma, neka pričaju što hoće, sve mi je to glupo i besmisleno, a vjerujte mi, i Azeru", priznala je Alex za tjednik Story u kojemu je otkrila da neki segmenti njezina posla, poput skidanja za Playboy, nisu po volji njezinu dečka ni njegovoj obitelji, ali napomenula je da je Azer unatoč svemu podržava u svakoj odluci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prekida, Aleksandra je najednom postala škrta na riječima. Osim potvrde da više nije u vezi, rekla je: "Nikada ničije roditelje nisam upoznala, o njima ne želim razgovarati, kao ni o svojem ljubavnom životu". Logično, kad ljubavnog života više nema. Ako je suditi prema njezinoj zadnjoj izjavljenoj rečenici: "Znam koje me manekenke tračaju. Sve kolegice obožavam i želim im puno sreće da se potrude da se o njima pričao koliko o meni", daje se naslutiti da su prekidu ili kumovali tračevi jer su se ponavljali ili su ti tračevi doista bili i točni pa su presudili Alexinoj ljubavnoj sreći.

E.D.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara