Osvoji Havaianas japanke!

Do sada su se svjetskom projektu "customizacije" Havaianasa pridružila mnoga imena iz art kulture te velike "face" kao što su Galliano, Agatha Ruiz de la Prada I MNOGI DRUFI, gdje su na bazične Havaianasice aplicirali svoje motive.

Istom projektu u Hrvatskoj pridružili su se i naši umjetnici, dizajneri, fotografi, visažisti, književnici, ilustratori, modni urednici i slobodni umjetnici poput Mare Milin, Branke Donassy, Gorana Zmaića, Saše Joke, Saše Jokovića, Leonarde Boban, Loredane Bahorić, Branka Nikolića, Maura Massarottoa za Sheriff & Cherry, Ružice Hodak, Alide Mezić, Mateje Banoža-Blažević, Davora Klarića, Ivane Bačura, Mirele Aličajić, Sime Mraovića i drugih.
 
Na taj način i mi ulazimo u red zemalja u kojima  život obiluje bojama Havaianasa. Koliko Havaianasice mogu biti inspirativne, pogledajte na Zagreb Fashion Weeku.

Nagradna igra

U današnjoj nagradnoj igri pet najsretnijih čitatelja osvaja pet Havaianas japanki, a poklanjaju vam ih Havaianas i Wella Fashion Week. Nagradno pitanje, naravno, ni ovaj put nije nimalo teško, a glasi:

U koliko je posljednjih godina brazilski brand Havaianas postao vrlo popularan te kroz "customizaciju" potaknuo razvoj umjetnosti u cijelom svijetu:

a) 20
b) 4
c) 6

Svoje mailove s točnim odgovorom i osobnim podacima, naslovljene s "Havaianas" pošaljite na adresu index.nagrada@gmail.com, a dobitnike ćemo, kao i dosad, obavijestiti mailom. Igrajte se s nama i glasujte za najljepšu manekenku Wella Fashion Weeka!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara