Otac Meghan Markle je izmislio priču o operaciji srca kako ne bi došao na vjenčanje?

Otac Meghan Markle je izmislio priču o operaciji srca kako ne bi došao na vjenčanje?
YouTube

MEGHAN Markle u svibnju je postala britanska vojvotkinja, ali priča je prestala biti bajkovita nakon što su njezina obitelj i novinari upleli svoje prste. Odmah nakon što je objavljeno da je Meghan djevojka princa Harryja, njezina sestra je počela iznositi informacije iz njezinog privatnog života. Kasnije je u hajku uključio i njezin brat, koji je javno zamolio princa da odgodi vjenčanje, a stvari su eskalirale kada je njezin otac surađivao s paparazzima koji su mu platili za lažne fotografije.

Thomas Markle na kraju nije došao na vjenčanje svoje kćeri, a objavio je da zbog problema sa srcem mora na operaciju. To je, izgleda, bila obična izmišljotina.

Daily Mirror piše da je Thomas Markle izmislio operaciju srca, kako ne bi morao doći na kraljevsko vjenčanje. Thomasu je bilo neugodno pojaviti se pred svjetskom javnošću, nakon što se saznalo da je uzeo lovu od paparazza za lažne fotografije na kojima je čitao o britanskoj kulturi.

Obitelj Meghan Markle jako se loše nosi s novonastalom situacijom, a britanski tabloidi to odlično koriste. Thomas Markle u jučerašnjem intervjuu je rekao da je Meghan promijenila broj telefona i da se nisu čuli dva mjeseca. Boji se da je njegova kći nesretna i da joj kraljevska obitelj stvara ogroman pritisak s kojim se ona ne zna nositi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara