Otac Meghan Markle: Njezin osmijeh je lažan i prepun boli, jako je prestrašena

Otac Meghan Markle: Njezin osmijeh je lažan i prepun boli, jako je prestrašena
YouTube

OTAC Meghan Markle nema namjeru prestati pričati s novinarima sve dok iskreno ne porazgovara sa svojom kćeri. Thomas Markle ponovno je progovorio o Meghan i izrazio zabrinutost zbog načina života koji vodi otkako je postala dio kraljevske obitelji. Markle je za britanski The Sun rekao da nikad nije želio pažnju, nego je šutio punih godinu dana, ali je odlučio progovoriti nakon što su ga mediji razapeli u histeriji kraljevskog vjenčanja.

Meghan mu se nakon vjenčanja više uopće nije javila, a promijenila je i broj telefona. 

"Broj telefona moje kćeri koji imam više ne radi. Ne javlja mi se. Nemam adresu na koju bih joj mogao pisati. Volim je, nedostaje mi, ovo je jedini način na koji joj se mogu obratiti. Žao mi je zbog svega što je krenulo krivo. Želim biti djed njezinoj djeci i biti dio njezinog života", rekao je Markle.

Smatra da je Meghan pod ogromnim pritiskom.

"Njezin osmijeh je lažan i prepun boli. Vidim da je pod ogromnim pritiskom s kojim se ne može nositi. Prestrašena je, vidim joj to u očima", rekao je Markle i dodao da ne može razumjeti način života kraljevske obitelji.

"Ne razumijem zašto joj se ne smiju vidjeti koljena, nismo u 1930., nego u 21. stoljeću. Kraljevska obitelj bi trebala pokazivati više emocija", rekao je Markle, a intervju je završio riječima da neće prestati komunicirati s novinarima dok mu se kći ne javi da porazgovaraju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara