Otac Meghan Markle o njezinom prvom vjenčanju: Gostima su dijelili marihuanu

Otac Meghan Markle o njezinom prvom vjenčanju: Gostima su dijelili marihuanu
Screenshot: YouTube

OTAC Meghan Markle odlučio je reagirati na novinske članke u kojima se tvrdi da nije bio ni na njezinom prvom vjenčanju. Thomas Markle nije došao u London predati kćer princu Harryju, a vojvotkinja je zbog njegovih učestalih istupa u medijima prekinula komunikaciju s njim.

Thomas je novom izjavom ponovno pokopao Meghanin ugled u kraljevskoj obitelji jer je iznio detalje njezinog vjenčanja s Trevorom Engelsonom 2011. godine. 

"Bio sam na vjenčanju svoje kćeri, ali na fotografijama koje su dostupne u medijima me nema. Tamo su bili mladi ljudi i nisam se htio previše slikati", rekao je Thomas i poslao medijima fotografiju s vjenčanja.

Embed from Getty Images

Novinari su ga upitali je li se na vjenčanju konzumirala marihuana, a on je odgovorio da su svi gosti dobili vrećicu marihuane jer to na Jamajci nije ilegalno, nego čak dio običaja.

"Nisam pušio marihuanu, mislim da to ne radi ni moja kći. Svoju vrećicu sam dao nekom od gostiju", kazao je Thomas.

Thomas i dalje pokušava kontaktirati s kćeri koja ga je uklonila iz života. Neprestano joj šalje pisma i pokušava je nazvati, ali mu se ona ne javlja. Potvrdio je da je do Meghan pokušao doći i preko svoje bivše žene Dorie, ali ni to nije urodilo plodom.

"Ne znam što sam napravio da me kći na ovaj način izbriše iz života. Niti sam se gol slikao u Las Vegasu, niti nosio nacističku uniformu", rekao je Thomas i bocnuo princa Harryja zbog njegovih najvećih skandala u javnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara