Otac Meghan Markle otkrio veliku tajnu princa Harryja

Otac Meghan Markle otkrio veliku tajnu princa Harryja
YouTube

OTAC Meghan Markle dao je intervju u najgledanijoj emisiji u Velikoj Britaniji i otkrio mnoge tajne svoje kćeri. U Velikoj Britaniji izbio je skandal jer je Thomas uzeo novac za intervju i tako ponovno osramotio kćer. Osim što se izlanuo da Meghan očajnički želi biti majka, te da nikad nije upoznao zeta Harryja, Markle je otkrio ono što doista nije smio.

"S Harryjem sam razgovarao o politici. Rekao sam mu da mi se ne sviđa Donald Trump, a on mi je rekao da će mu dati još jednu priliku. Razgovarali smo i o Brexitu, Harry je otvoren prema tome", rekao je Markle i ukopao svog zeta.

Članovima britanske kraljevske obitelji strogo je zabranjeno javno iznositi političke stavove. Do sada nije bilo moguće doznati stav bilo kojeg člana kraljevske obitelji o Brexitu, ali je Markle pomogao da se dozna da ga princ Harry podržava.

Markle je otkrio da se s Harryjem nekoliko puta čuo telefonom.

"Tražio je ruku moje kćeri preko telefona. Rekao sam da mi mora obećati da nikada neće dignuti ruku na nju, i onda dao dopuštenje", rekao je Markle. Iako Britanci smatraju da je Markle osramotio kćer, rekao je nešto što se Meghan sigurno jako svidjelo. Voditelj je konstatirao da bi svaki otac bio oduševljen da mu kći hoda s kraljevićem, ali Markle očito ne gleda na to tako.

"Moja kći je princeza otkako se rodila i ona je nagrada za princa", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara