Otkazano vjenčanje Georgea Michaela i Kennyja Gossa

Otkazano vjenčanje Georgea Michaela i Kennyja Gossa

BRITANSKI pop-pjevač George Michael i njegov dugogodišnji američki ljubavnik Kenny Goss su odlučili otkazati svoje dugo najavljivano vjenčanje, odnosno svečanu ceremoniju sklapanja "građanske zajednice" koja je po britanskim zakonima istovjetna braku.

Michael i Goss su se nadali da će svečanost po svojoj spektakularnosti nadmašiti vjenčanja Eltona Johna, te da će tako obilježiti desetu obljetnicu svoje veze, koja je svijetu obznanjena, zajedno s Michaelovom homoseksualnošću, 1998. godine.

Međutim, na predstojeći spektakl je sjenu bacio nedavni incident kada su reporteri tabloida "News of the World" snimili Michaela kako se po jednom londonskom parku "hvata" s 58-godišnjem nezaposlenim vozačem kamiona Normanom Stricklandom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael je nakon tog događaja izjavio kako u pitanju nije ništa posebno te da obojica imaju običaj uživati s drugim muškarcima, odnosno da žive u "otvorenoj vezi".

Međutim, "Daily Mail", pozivajući se na izvore bliske pjevaču, tvrdi da je incident ipak imao utjecaja na planove o vjenčanju, odnosno kako Michael i Goss trenutno "ozbiljno razmišljaju o budućnosti svoje veze". Izvor također tvrdi kako je vjenčanje otkazano jer oba muškarca smatraju kako u "sadašnjim okolnostima nije relevantno".

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara