Otkriveno što će biti s povratom novca za otkazani koncert Enriquea Iglesiasa

Otkriveno što će biti s povratom novca za otkazani koncert Enriquea Iglesiasa
Foto: Instagram

NAKON što je koncert svjetske latino zvijezde Enriquea Iglesiasa, zakazan za 1. prosinca u Areni Zagreb, otkazan zbog neispunjenja ugovornih obveza organizatora prema izvođaču, tvrtka Eventim priopćila je kako do potpunog pravnog razrješenja neće biti moguće vratiti novac kupcima ulaznica.

"Eventim poduzima i nastavit će poduzimati sve pravne mjere kako bismo kupcima otkazanog koncerta omogućili povrat novca. Nažalost, do potpunog pravnog i institucionalnog razrješenja nastale situacije ne možemo izvršiti povrat novaca kupcima ulaznica za ovaj otkazani koncert", ističe se u priopćenju Eventima.

>>>Zagrebački koncert Enriquea Iglesiasa otkazan zbog prijevare<<<

Napominju da je ta tvrtka, kao posrednik koji je prodavao ulaznice u ime i za račun organizatora, ispunila sve financijske obveze u vezi s prodanim ulaznicama te je sredstva primljena prodajom tih ulaznica prenijela organizatoru, odnosno, trećim osobama po nalogu organizatora.

Financijska sredstva za povrat ulaznica kupcima dužan je osigurati sam organizator, bugarska tvrtka ART BG - MENAGEMENT iz Sofije.

"Svjesni smo kako ova situacija utječe na kupce. Zato smo poduzeli sve u našoj nadležnosti da se u suradnji s agencijom CAA, koja predstavlja Enriquea Iglesiasa, angažira novi organizator i da se koncert prebaci na novi datum", ističu u Eventimu.

Agencija CAA, međutim, nije pokazala interes za takav prijedlog, kao ni za povrat novaca koje je Eventim po nalogu organizatora ART BG - MENAGAMENT uplatio izravno produkcijskoj kući Enriquea Iglesiasa.

Sve informacije bit će pravodobno objavljene na Eventimovoj internetskoj stranici i društvenim mrežama te izravno elektroničkom poštom kupcima koji su kupovali ulaznice putem web shopa.

Pored koncerta u Zagrebu, otkazani su još Iglesiasovi koncerti u Minsku i Rigi u organizaciji istog organizatora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara