Otkriveno tko će režirati novi film o Jamesu Bondu kojeg peti put glumi Daniel Craig

Otkriveno tko će režirati novi film o Jamesu Bondu kojeg peti put glumi Daniel Craig
Foto: Press

BRITANSKI redatelj Danny Boyle režirat će 25. film o Jamesu Bondu, a u ulozi slavnog agenta 007 peti put će se pojaviti Daniel Craig, objavili su producenti u petak.

Produkcija filma počet će u studijima Pinewood u Velikoj Britaniji u prosincu. Boyle će prilagoditi scenarij Johna Hodgea, najpoznatijeg po radu za Boyleov film "Trainspotting" 1996.

Predviđeno je da još neimenovani film o Bondu najprije bude prikazan u Velikoj Britaniji u listopadu 2019., a u SAD-u mjesec dana kasnije, objavili su u zajedničkoj izjavi EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) i Universal Pictures.

"Drago nam je da možemo objaviti da će iznimno talentirani Danny Boyle režirati novi film o Jamesu Bondu čiji lik peti put tumači Daniel Craig u 25. nastavku franšize", rekli su producenti Michael G. Wilson i Barbara Broccoli.

 "Jedinstvena kombinacija Dannyjeve inovativne režije i Danielova utjelovljenja agenta 007 osigurali su da smo jednostavno morali biti partneri u sljedećem poglavlju kultne serije", rekla je Donna Langley, direktorica Universal Pictures, međunarodnog filmskog distributera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara