Ova tri horoskopska znaka najteže se nose s prekidom

Ova tri horoskopska znaka najteže se nose s prekidom
Foto: 123rf

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PREKID veze nikad nije jednostavan, a svaka osoba se na različit način nosi s prekidom. Dok pojedini brzo nastavljaju dalje, mnogi ljudi često unutar sebe zadržavaju ljutnju, koja može trajati godinama, i jednostavno ne mogu se pomiriti s činjenicom da je vezi došao kraj.

Neki mogu ići toliko daleko, da se ne mogu smiriti dok se ne osvete. Ova tri horoskopska znaka najteže liječe slomljeno srce.

Škorpion

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni ljubavnici. Najteže im prihvatiti prekid, pogotovo ako ih partner iznenada i na grub način ostavi. Njihova prva reakcija može proći mirno, a potom se može pretvoriti u bijes i frustraciju, koja može prerasti u želju za osvetom. Škorpioni mogu biti dugo ogorčeni i ljuti zbog prekida, a u nekim slučajevima to može trajati i godinama. Upravo zato često želja za osvetom vodi njihovo srce, sve dok konačno ne pronađu ponovo ljubav i započnu novu vezu.

Jarac

Jarčevi imaju potrebu sve analizirati, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Vole spajati kockice jer su dobri u logistici i pronalaženju odgovora. Nakon prekida veze većina Jarčeva započinje proces samoanaliziranja kako bi zaključili što je pošlo po zlu u vezi, a često krive sebe. Međutim, kada dođu do spoznaje da je partner jednako odgovoran za prekid, onda postaju ljuti. Mogu razviti toliko intenzivne negativne osjećaje da počnu mrziti osobu koju su do jučer voljeli. Jarčevima je obično potrebno puno vremena da prihvate prekid i da se oslobode bijesa.

Vaga

Pripadnici ovog znaka imaju potrebu za ravnotežom i harmonijom, stoga ljubavni prekid može poremetiti balans u njihovom životu. To je jedan od razloga zašto Vage teško prihvaćaju prekid i postaju uznemirene i ljute. Zanimljivo je da iako često u sebi gore od bijesa, Vage se pretvaraju da su nastavile svoj život i da je sve u redu. Sklone su manipulaciji, pa sa druge strane mogu opsjedati partnera, nastaviti mu se javljati ili smišljati određene igrice kako bi ga pokušali vratiti u svoj život.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara